top of page

Vinter

Selvom dyrene er gået i vinterhi, kan du stadig bringe nyt liv til dit arbejde ved at tage dine opgaver med ud i det fri. Uanset om vejret byder på skyfri himmel eller blæsevejr, er der mulighed for at optimere din produktivitet ved at gå udenfor. Vi har samlet de bedste tips til at håndtere vintervejrets skiftende humør, så du kan lade dine idéer skinne som snekrystaller.

Lad idéerne falde som snefnug

Vintersæsonen er årets mørkeste tid, hvor naturens farver og vækst henfalder. Når dagslyset bliver en knap ressource, går det ud over vores energiniveau, og for nogle påvirker det også søvnkvaliteten. Derfor er det afgørende for vores motivation og arbejdsglæde, at vi husker at komme udenfor for at få naturligt dagslys og frisk luft. Derudover er det oplagt at bruge årstiden på at tale om opgaver og relationer. Er der noget, som skal ændres eller revitaliseres? I vinterperioden er følgende arbejdsopgaver oplagte at tage med udenfor:

 1. Stående eller gående pauser: Ryk kaffepausen eller de korte femminutters pauser udenfor. Er det meget koldt, kan du blot åbne døren, tage et skridt ud og kigge op mod himlen.
   

 2. Personalemøder: Brug de første 10-20 minutter af det ugentlige personalemøde udendørs. Resten af mødet kan fortsætte indenfor.
   

 3. Én-til-én statusmøder: I kan bl.a. have fokus på samarbejdet internt i teamet, eller hvilke arbejdsopgaver man ikke længere skal varetage.


 

Medbring eventuelt:
 

 1. Varm jakke: En varm og isoleret jakke er afgørende for at holde dig varm i de kolde vintermåneder.
   

 2. Hue og handsker: Hold hoved og hænder varme i det kolde vintervejr med en varm hue og et par gode handsker.
   

 3. Varm drik: Medbring en termokop med en varm drik, som te, kaffe eller varm kakao, du kan varme dig på.
   

 4. Vinterstøvler: Brug vandtætte og isolerede støvler for at holde dine fødder varme og tørre, særligt hvis det har sneet.
   

 5. Ekstra sokker: Medbring et ekstra par sokker eller uldsokker for at holde dine fødder varme på de rigtig kolde dage.
   

 6. Handske- og støvlevarmere: Hold hænder og fødder varme i vinterkulden med handske- og støvlevarmere.

Sne
bottom of page