top of page

Forår

I forårsmånederne bliver vejret gradvist mildere og lysere. Vi har sammensat de ultimative tips til at forvandle dine arbejdsopgaver til en mindre forårsfest i det fri, så du, ligesom træerne og blomsterne, kan springe ud i foråret.

Mal dine arbejdsopgaver i forårets farver

Foråret er i naturen karakteriseret ved at være den årstid, hvor vitalitet og energi er i fokus. Blomster og træer springer ud i fuldt flor, fuglene pipper, og naturen summer af vækst. Brug udearbejde som en ny måde at finde inspiration på, og lad kreativiteten blomstre med disse fire arbejdsopgaver, der er særligt gode at flytte ud i forårsmånederne:

 1. BrainstormsUdnyt jeres tid udenfor til eksempelvis at brainstorme idéer og sammenhænge inspireret af naturen.
   

 2. Gående medarbejdersamtaler: Samtaler bliver bedre, når man går skulder ved skulder fremfor at sidde overfor hinanden. Medarbejdersamtaler handler ofte om performance og vækst, og du kan eksempelvis bruge planternes vækst som udgangspunkt for samtalen.
   

 3. Onboarding-møder: Gående onboarding-møder kan tilføres ekstra værdi ved at trække udenfor, hvor frisk luft kan giver ekstra liv til fortællingen om virksomheden kultur og arbejdsvaner.
   

 4. Sygefraværssamtaler: Dét at bevæge sig udenfor kan have en beroligende og afstressende effekt. Også når det handler om sygefravær er kan samtaler skulder ved skulder være at foretrække.

Medbring eventuelt:

 1. Vindjakke: Forårsmånederne kan til tider være kølige. En let vindjakke med en hætte kan hjælpe med at beskytte dig mod vind og let regn.
   

 2. Tæppe eller siddepude: Et tæppe eller en siddepude kan give dig en komfortabel siddeplads, så du undgår at sidde direkte på den fugtige jord.
   

 3. Paraply eller regntøj: Foråret bringer ofte regnbyger. En paraply eller regntøj holder dig tør på forårets våde dage.
   

 4. Solbriller: Også i forårsmånederne kan solen være skarp. Det kan derfor være en fordel at medbringe et par solbriller.
   

 5. Termokop: En termokop med en varm drik, som te eller kaffe, kan hjælpe med at holde dig varm på de kølige forårsdage.
   

 6. Powerbank: Medbring en powerbank, så du ikke løber tør for strøm, hvis du anvender din telefon.

Sommerfugle
bottom of page